Rehabilitering

Byggrehab

Hvorfor rehabilitere bygg?

Ved å oppgradere og modernisere eksisterende bygg, kan man øke verdien av eiendommen, redusere energiforbruk og miljøavtrykk. Denne investeringen kan også lukke evt. avvik i eksisterende bygningskonstruksjoner. Ved å øke verdien på eiendommen som helhet får man en fordel om man på sikt tenker å selge. All rehabilitering gir deg også dokumentasjon på jobben som er utført av fagfolk.

En vellykket rehabilitering krever grundig planlegging og gjennomføring. I planleggingsprosessen jobber man sammen om å finne ut hva som trengs gjøres eller ønskes gjort, og man utvikler en plan som tar hensyn til både estetikk og funksjonalitet. Med utgangspunkt i dine behov er BYGGREHAB opptatt av å levere kvalitetsarbeid, og å sørge for at arbeidet utføres i henhold til de høyeste standardene. Dette betyr at du kan være trygg på at arbeidet vil bli utført riktig.

Er det ditt hjem du ønsker en skikkelig oppgradering av? Våre tømrere er eksperter på å rehabilitere og modernisere kjøkken, bad og garderober. Vi tilbyr også påbygg og tilbygg, kan legge nye gulv etter isolering og bordkledning for å gi hjemmet ditt den perfekte finishen.

Trenger du energieffektivisering og automatisk styring av varme/ kjøling? Vi i BYGGREHAB hjelper deg med å skape det hjemmet du ønsker deg gjennom personlig oppfølging og leveranser.

Trenger du råd eller ønsker pristilbud?

BYGGREHAB hjelper deg også utomhus med ditt uterom

Er det et næringsbygg du vurderer å oppgradere?

Byggrehab

Grunner til å velge oss:

En erfaren tømrer har den nødvendige kunnskapen og ferdighetene for å utføre jobben på en sikker og effektiv måte. De vil også være i stand til å gi råd og veiledning om materialvalg og design som vil passe best til ditt prosjekt.

Trenger du råd eller ønsker pristilbud? Kontakt oss!