Velg en side

ASSIGN er monterer Solenergi!

Solceller på tak og fasade eller for den slags skyld på bakkeplan – vi er med på det grønne skiftet for bærekraftige investeringer for fosilfri produksjon av energi. Sol inne, sol ute, sol i hjerte…

 

Solenergi – smart og bærekraftig energi som endelig er blitt lønnsom!

ASSIGN monterer solcellesystemer, og. i kraft av dette utfører vi dette etter produsentens absolutte retningslinjer og krav – MEN ikke minst etter vår største oppmerksomhet i forhold til nøyaktighet, egne høye krav til godt handtverk og til sist men ikke minst – utførende montører sin evne til å arbeide i høyden og områdets krav til HMS.

Alle tak er forskjellig oppbygd med forskjellig tekking og materialer, så grunnarbeid er også for solcelle-montasje – en definitiv suksessformel nr. 1. Vi ønsker å bygge varige installasjoner som skal vare i mange år som utsettes for vær og vind, så kvaliteten på selve montasje-arbeidet er avgjørende for et uproblematisk energisystem som skal vare i mange år.

 

ASSIGN er Midt-norsk montasjeteam klar for å bygge solenergisystemer

For å montere et solcellesystem på tak og det å jobbe i høyden, medfører noen utfordringer som ASSIGN som utførende stiller grundig forberedt til. En sikker jobbanalyse vil avdekke hvilken type rigg og drift vi vil legge opp til på det enkelte sted. Derfor gjør vi alltid befaring før avtaleinngåelse.

Noen steder kan det passe med bare en enkel selvbygger stillas, andre tilfeller en pro-bygd stillas som strekker seg over hele fasaden, og noen ganger kan en personløfter som en lift være det mest ideelle.

For større prosjekter på store flate tak, hvor det er hundrevis av solpaneler og ikke minst rammer/festeanordninger som skal løftes opp – må vi stille med kran for på en sikker måte transportere utstyr opp på taket. Avfall og emballasje må vi også ha en plan på, slik at dette ikke blir andres problem både under og etter selve monteringen.

 

Med bred byggfaglig bakgrunn og taktekking som spesialområde, kan oppdragsgiver slå seg til ro med at vi har full kontroll både før, under og etter en montasjejobb utført av ASSIGN. Vi lever av å levere godt handtverk og gode prosjekter!

 

Byggherre/oppdragsgiver VS Assign som utførende

Vår oppdragsgiver som ofte står for selve leveransen har sin agenda og plan for sin leveranse – MEN jfr sikkerhet til selve montasje-arbeidet på tak/fasade i høyden, vil alltid ASSIGN være ansvarlig for med sine to(2) streker under svaret – for hvilken løsning som gjelder for selve montasje-utførelsen.

Sikkerheten MÅ vi alltid på forhånd få klarert før monteringen kan settes i gang!

Sikkerheten kommer alltid først og er vår ledestjerne til felles beste for alt og alle!

Bruk for noen med "svart belte"?

Send oss gjerne en forespørsel med ditt prosjekt, stort eller smått – vi i ASSIGN tar gjerne utfordringen for å planlegge gjennomføringen av monteringen av ditt Solcelleanlegg.

  • Med bakgrunn i trygg og sikker utførelse med det aller beste for sluttresultat, kan vi strekke oss for å være «kostbar» 70% 70%
  • Med basis i minst reklamasjoner og uheldige hendelser med både utstyr (ødeleggelser) eller uhell med folk 3% 3%

KONTAKT OSS

Adresse:

ASSIGN AS
Brøsetvegen 34b
7045 Trondheim

Ring oss:

Send oss en henvendelse – så oppnår vi dialog...